365 dagen PBP

365 dagen PBP

1 jaar geleden dat ik begon met Personal Body Plan, 1 jaar geleden dat ik mijn eerste blog schreef.. wat is er veel gebeurd!

HET AFGELOPEN JAAR
  • Heb ik mijn personal body plan eigen gemaakt
  • Was ik op vakantie, 3x 🙈
  • Ben ik van baan “gewisseld”
  • Heb ik een 10km wedstrijd hard gelopen met een nieuwe PR
  • Ben ik getrouwd
  • Heb ik een fantastische droomreis geboekt
  • Ben ik gestart met de opleiding tot Personal Body Coach
  • Heb ik te weinig geblogd, wat ik stiekem wel mis

Dat was even bijpraten in een notendop.

 
COACH TO BE

Op dit moment ben ik heel erg enthousiast over de opleiding tot coach bij Personal Body Plan. Alles wat ik als deelnemer al heb mogen ondervinden en leren valt nu nog meer op zijn plek. Daarnaast geeft het mij de kans om anderen te helpen deze zelfde reis tot de beste versie van jezelf te maken! Nu moet ik natuurlijk nog wel “even” dat tentamen halen volgende maand.

Naast mijn werk en mijn trainingen ben ik dan ook hard aan het studeren. Over dat werk gesproken.. ik ben ondertussen sinds oktober weer terug bij mijn oude baan. Dit is een hele goede keuze geweest en ik zit weer lekker op mijn plek. Echter door de drukte kwam ik niet meer toe aan het bijhouden van deze blog. Maar ik mis het zo dat ik er toch maar weer mee ga starten, hopelijk vinden jullie dit ook leuk!

RESULTATEN PBP NA 1 JAAR

Dit vind ik best eng om te delen want ook vrienden, collega’s en andere bekenden zullen dit zien. De cijfers zijn niet zo eng, dat zijn maar getallen. Alleen de foto’s zijn wel wat spannender maar hé, waar je trots op bent moet je delen toch!

 

Start metingen, juni 2018 (boven):
– Schouders: 100 cm 
– Borst: 88,5 cm
– Taille: 75 cm
– Heupen: 92 cm

Na bijna 1 jaar, half mei 2019 (onder):
– Schouders: 98 cm
– Borst: 82 cm
– Taille: 72,5
– Heupen: 86 cm

Zoals ik al zei, ik ben best trots op deze resultaten! Ja, stiekem had ik wel wat meer verwacht betreffende de visuele verschillen. Maar goed niet alleen die resultaten tellen. Ik zit al met al lekkerder in mijn vel, heb meer kennis over voeding en training en ik heb een gezonde leefstijl weten te integreren in mijn totale leven.

Toevallig merkte ik het afgelopen dagen. Ik had even een flinke dip door het drukke leventje wat we doormaken (allemaal leuke dingen hoor!) stortte ik even helemaal in. Waar ik in het verleden me zou vergrijpen aan de chips, de Ben & Jerry en nog veel meer van dit soort dingen, hield ik mij nu netjes aan mijn plan! Zo trots!

Of het altijd goed gaat? Nee natuurlijk niet, ik ben ook maar mens en kan niet altijd 100% gefocust zijn. Ik hou ook van feestjes, vrijmibo’s, borrelhapjes, pizza etc. dat moet ook kunnen, balance is key! Daarom begin ik op 3 juni ook aan mijn tweede jaar PBP. Nog meer leren, nog meer integreren en hopelijk ook als coach!

9713ed6d24e3c6f8cecf1c2ef4f4140a-150x150
Liefs, Marjolein

Eén gedachte over “365 dagen PBP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *